Geluk zit ‘m in vele dingen en prettig wonen hoort daar vaak bij. Wonen kan bijdragen aan je goed voelen. Of dat nu in een klein of een groot huis is. Een huis moet passen, ook financieel. Het kopen van een eigen huis is vaak de grootste uitgave van uw leven.

Wonen is maatwerk en daarom willen we u bij Voorma en Walch graag persoonlijk spreken vóór we gaan zoeken. Wij willen niet telefonisch het lijstje met uw woonwensen doornemen, maar willen echt weten wie u bent en welke woning bij u past. Onze makelaars komen elke maandag-, woensdag- en vrijdagochtend bij elkaar om de lopende zaken te bespreken. Op die manier is niet alleen uw makelaar met uw huis bezig, maar ons gehele team!

Customer problem
  • Exposure
  • Videography
  • Aerial Dynamics
Our solution
  • Online Distribution
  • Conversion

100

Percent Sale

3

Sold in Weeks

322

Views
From the client

“Zeer flexibele en sociale videograaf!”

What is the use of a house if you haven’t got a tolerable planet to put it on?

Ook bij de zoektocht naar en aankoop van een huis is het inschakelen van een makelaar raadzaam. Het vinden van het huis van uw dromen is immers heel iets anders dan ‘zomaar een huis’. U moet kunnen terugvallen op een makelaar die de omgeving kent als zijn broekzak, die weet wat er speelt en beschikt over een uitgebreid netwerk. Voorma en Walch kent het Gooi en de directe omgeving als geen ander.

Wij beschikken vaak over inside information, die ons in staat stelt slagvaardig te kunnen inspelen op situaties, zodat wij een belangrijke positie kunnen innemen. Dat is al vaker van doorslaggevende betekenis gebleken. Als u ons een zoekopdracht verstrekt, dan bent u verzekerd van een uiterst serieuze marktbenadering. De samenwerking start met een kennismakingsgesprek en een inventarisatie van uw wensen. Vervolgens zullen wij u begeleiden bij het vinden van de woning waarnaar u altijd al zocht.

Want to know more about the project?

Please do not hesitate to contact us by phone or e-mail. We are happy to help you.

Michael van Batenburg

Creative Producer

+31 (0) 6 54790481
michael@mvbvideo.nl